Moordspel

Moordspel spelen in Drenthe

Tourist Games biedt 33 fantastische locaties om het moordspel te spelen in Drenthe. Wat houdt het moordspel in? Aan de hand van een interactieve kaart op een tablet zoeken de deelnemers de weg door de schemerige straatjes van eeuwenoude dorpen in Drenthe of Luxemburg. Daarbij worden zoveel mogelijk aanwijzingen gezocht, hints verzameld en getuigen omgekocht om de moordenaar te ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen. Het spel is te spelen met organisatie en arrangement, ideaal voor een bedrijfsuitje, of zonder organisatie tegen een gereduceerd tarief.

Moordspel voor bedrijfs-of groepsuitjes

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje of zoekt u een superleuke groepsactiviteit? Dan bieden wij een aantrekkelijk arrangement aan waarin het Moordspel wordt gecombineerd met een overheerlijk buffet, consumpties én tablets van Tourist Games. Meer informatie hierover vindt u bij onze arrangementen.

Moordspel zelf organiseren

Met behulp van de app en eenvoudige voorbereiding kunt u het moordspel zelf organiseren op locatie met behulp van deze handige handleiding.

+ Te spelen op maar liefst 33 locaties in Drenthe én 2 in Luxemburg
+ Al speelbaar vanaf 8 personen
+ Vanaf slechts €10,- per persoon
+ Ruim 100 minuten speelplezier!

Voorbereiden en spelen

Voorbereiden is zeer eenvoudig! U dient te beschikken over smartphones met GPS en +/- 30MB data. Daarnaast zult u minimaal 2 uur voor het tijdstip van aanvang de volgende stappen moeten doorlopen:

  1. Ga met uw Smartphone naar de Google Play Store of App Store en download voor elke 4 deelnemers de GPSPlayGame app op een de smartphone of tablet. U kunt ook de juiste QR code hiernaast scannen om de app te downloaden.
  2. U ontvangt binnen 2 uur de benodigde code om in te voeren in elke gedownloade app. Selecteer in de lijst met spellen Sherlock en voer vervolgens bij elke App een Nickname van je team in. Klik vervolgens op Login en tot slot onderaan op de Play knop om het spel te gaan spelen. Let op: op het moment dat u op deze knop klikt, begint de tijd te lopen.

De speelduur is 100 minuten en na afloop ontvang je automatisch de uitslag op het door jou zelf ingevoerde e-mailadres, aan het begin van het spel!

Reserveren
€ 15,- per persoon
  • Inclusief tablets
  • Moordspel
  • Zonder organisatie
  • Keuze uit 33 locaties!
Zelf te spelen Moordspel incl. Tablets
June 28, 2018
Regular (€15.00)
Aantal personen
p.p/p.s
Totaal
15.00
15.00

Met het plaatsen van deze reservering ga je akkoord met de op deze website vermelde Algemene Voorwaarden

Moment geduld a.u.b.
€ 10,- per persoon
  • Zonder tablets
  • Moordspel
  • Zonder organisatie
  • Keuze uit 33 locaties!
Zelf te spelen Moordspel excl. Tablets
December 02, 2017
Zelf te spelen Moordspel (€10.00)
Aantal personen
p.p/p.s
Totaal
10.00
10.00

Met het plaatsen van deze reservering ga je akkoord met de op deze website vermelde Algemene Voorwaarden

Moment geduld a.u.b.

Of bekijk het arrangement

Download Android App
Download iPhone App
Download Handleiding