Lasergamen

Lasergamen in het Kasteel van Bourscheid!
Op 6 avonden in de zomer van 2019! Op donderdag 11, 18 en 25 juli, donderdag 1 augustus en dinsdag 23 en 30 juli wordt dit zeer spannende spel in de helft van het Kasteel van Bourscheid georganiseerd. Vanaf 17 uur zullen er 5 veldslagen worden gespeeld voor groepen tot 10 personen. Een uur lang worden er diverse spelvarianten gespeeld voor slechts € 17,50 per persoon. Zie hieronder de beschrijving van de wapens en uitrusting en meld je voor 1 van de sessies aan via de activiteiten/reserveringspagina, uiterlijk een dag van te voren! Whats appen kan ook op: +31 6 5 333 333 5    Klik HIER voor foto’s van vorig jaar.

Reserveer een veldslag in Nederland:
Met de allernieuwste technieken op Lasergame gebied is het nu mogelijk om overal je ultieme veldslag te creëren. Bedenk nieuwe rangen en zet snipers en attributen in om de overwinning te behalen. Professionele en geavanceerde wapens die tot 150 meter nauwkeurig schieten, voorzien van red dots of vergrotende scopes met green dot. Granaatwerpers, portofoons en gps-apparaten; alles is aanwezig om op je eigen locatie deze activiteit voor 8 tot 10 personen te boeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je eigen huis, tuin, bedrijfspand- of terrein! Met kleinere groepen en kinderfeestjes kunnen in overleg uiteraard ook spannende veldslagen gespeeld worden.

Reserveer een Groepsuitje:
Voor grotere groepen is zelfs catering op locatie mogelijk en hiermee is het de leukste en spannendste activiteit voor bedrijven en vrienden- of familiegroepen! Bel of mail voor meer informatie en reserveer via de reserveringspagina. Introductieprijs: het 1e uur voor €17,50 p.p., elk uur daarna slechts €12,50 p.p.
Kijk ook op de site van Intager voor meer informatie over de wapens en bijbehorende materialen.
(De site van Intager is uitsluitend bedoeld voor informatie en niet voor reserveringen)