Escape game

Dit spel wordt uitsluitend als compleet programma, inclusief een buffet en 2 drankjes georganiseerd.
Op alle locaties waar ook het moordspel wordt gespeeld, kan dit interactieve spel worden gespeeld door groepen van 15 tot 50 personen.

Tourist Tours is verschillende samenwerkingen aangegaan op meer dan 30 verschillende locaties in de 4 noordelijke provincies. Vanuit deze restaurants (zie de pagina met moordspel-arrangementen) wordt de Escape Game als compleet arrangement georganiseerd.
Na het uitgebreide buffet inclusief 2 drankjes, gaan de deelnemers met een digitale kaart op een tablet op pad door de schemerige straatjes rondom het restaurant.

Tijdens deze tocht worden de deelnemers geconfronteerd met opgesloten gijzelaars die ze alleen kunnen bevrijden door allerlei lastige vraagstukken en puzzels op te lossen. Met de uitkomsten hiervan kunnen de cijfersloten van de verspreid gelegen locaties van gijzelaars geopend worden.
Een zeer spannend spel dat met behulp van de nieuwste technieken gespeeld wordt en dat helemaal van deze tijd is!

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek deze prachtige dorpen en steden op een heel andere manier…
Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 15 personen en het is altijd de combinatie van een koud/warm- of stamppot buffet (of indien beschikbaar, een BBQ), twee consumpties en de Escape Game. Opgave gebeurt bij voorkeur via de reserveringspagina, maar is ook telefonisch, per e-mail of via whats app mogelijk.

Bel voor meer informatie over dit fantastische spel!