Moordspel als bedrijfsuitje

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje of zoek je nog naar een superleuke groepsactiviteit? Dan bieden wij een aantrekkelijk arrangement waarin het Moordspel wordt gecombineerd met een overheerlijk buffet, 2 consumpties én tablets en organisatie van Tourist Games voor slechts €47,50 per persoon. Meer informatie hierover vind je bij onze arrangementen.

Moordspel

Er is een moord gepleegd…Er is een moord gepleegd…en alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere teams lastig te maken, kun je de moordenaar ontmaskeren! Tourist Games biedt 33 fantastische locaties om het moordspel te spelen in Drenthe.

Na de speluitleg en het uitreiken van de bijbehorende tablets ga je in teamverband beginnen aan dit 2 uur durende interactieve moord-avondtuur. Aan de hand van een interactieve kaart op een tablet zoeken de deelnemers de weg door de schemerige straatjes van eeuwenoude dorpen in Drenthe. Onderweg zoek je zoveel mogelijk digitale aanwijzingen, verzamel je hints en zul je getuigen om moeten kopen. Uiteindelijk, door samen te werken en tactisch te spelen, kun je de moordenaar ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen.

Moordspel & buffet
December 02, 2017
Moordspel & buffet (€47.50)
Aantal personen
p.p/p.s
Totaal
47.50
47.50

Met het plaatsen van deze reservering ga je akkoord met de op deze website vermelde Algemene Voorwaarden

Moment geduld a.u.b.

Heb je misschien nog vragen over het Moordspel of het Arrangement? Neem dan gerust contact op.

Veel speelplezier!