Hunted als bedrijfsuitje

Hunted als bedrijfsuitje is nu mogelijk. Speel dit spannende spel met je collega’s. De combinatie van het spel en het buffet vormt een spannend middag- of avondvullend programma van ongeveer 4 uur, georganiseerd vanuit 33 verschillende restaurants in het noorden van het land voor slechts €47,50 per persoon.

hunted

Na de succesvolle introductie van het interactieve moordspel is er nu de zeer spannende en zenuwslopende Hunted Game! In Hunted maken premiejagers jacht op ontsnapte criminelen en dit kan georganiseerd worden in elk van de 33 dorpen waar ook het moordspel wordt gespeeld. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van deze prachtige dorpen, naar keuze overdag of ’s avonds in het donker!

Net als in het tv programma hebben de premiejagers diverse middelen om de criminelen te vangen, terwijl de bankroven en overvallen onverminderd doorgaan, als opdracht van de criminelen die onder enorme tijdsdruk staan. Onderling overleggen en contact maken over de juiste strategie is dus van het grootste belang…totdat de rollen omgedraaid worden en de criminelen in de huid van de premiejagers kruipen. Spannend tot de laatste minuut; jagen of opgejaagd worden!

Hunted & Buffet
December 02, 2017
Hunted & Buffet (€47.50)
Aantal personen
p.p/p.s
Totaal
47.50
47.50

Met het plaatsen van deze reservering ga je akkoord met de op deze website vermelde Algemene Voorwaarden

Moment geduld a.u.b.

Heeft u vragen over Hunted of het Arrangement? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Veel speelplezier!