Escape game als bedrijfsuitje

Tourist Games is verschillende samenwerkingen aangegaan op meer dan 30 verschillende locaties in de 4 noordelijke provincies. Vanuit deze restaurants wordt de Escape Game als compleet arrangement georganiseerd. Na het uitgebreide buffet inclusief 2 drankjes, gaan de deelnemers met een digitale kaart op een tablet op pad door de schemerige straatjes rondom het restaurant. Een onvergetelijke dag voor slechts €47,50 per persoon!

escape game

Tijdens deze tocht worden de deelnemers geconfronteerd met opgesloten gijzelaars die ze alleen kunnen bevrijden door allerlei lastige vraagstukken en puzzels op te lossen. Met de uitkomsten hiervan kunnen de cijfersloten van de verspreid gelegen locaties van gijzelaars geopend worden.
Een zeer spannend spel dat met behulp van de nieuwste technieken gespeeld wordt en dat helemaal van deze tijd is!

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek deze prachtige dorpen en steden op een heel andere manier…
Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 15 personen en het is altijd de combinatie van een koud/warm- of stamppot buffet (of indien beschikbaar, een BBQ), twee consumpties en de Escape Game. Opgave gebeurt bij voorkeur via de reserveringspagina, maar is ook telefonisch, per e-mail of via whats app mogelijk.

Escape Game & Buffet
December 02, 2017
Escape Game & Buffet (€47.50)
Aantal personen
p.p/p.s
Totaal
47.50
47.50

Met het plaatsen van deze reservering ga je akkoord met de op deze website vermelde Algemene Voorwaarden

Moment geduld a.u.b.

Heb je nog vragen over het spel of arrangement? Neem dan gerust contact op.